„Şcoala părinţilor” – întâlnire cu tema ”Masajul Terapeutic”

      În cadrul programului Școala Părinților, ce se va desfășura în data de 28.05.2021, ora 13.00, la CZRRCD Focșani, părinții și toți cei interesați sunt asteptați pentru a aborda tema “MASAJUL TERAPEUTIC”, moderator maseur Chioveanu Georgiana Daniela.

Deoarece masajul s-a dovedit a fi o formă de tratament paramedicală alături de kinetotrapie, precum și o metodă de tratament curativ a diferitelor afecțiuni și dezechilibre patologice din organismul uman, subiectul dezbătut va oferi informații despre beneficiile, indicațiile și contraindicațiile masajului terapeutic, dar și despre principalele manevre și tehnici folosite în masajul terapeutic recuperator. Acesta constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi cu scopul de a stimula circulația sângelui, a limfei și de a decontractura musculatură. Se folosesc diferite tehnici în funcție de obiectivele fiecărui tratament și în funcție de afecțiunea  care trebuie  tratată.

Pentru înscrieri sau detalii suplimentare vă puteți adresa Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilități Vrancea – D.G.A.S.P.C. Vrancea, cu sediul în Focșani, str. Cuza Vodă, nr. 52, telefon 0237.626.766.

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile, raportate la normele epidemiologice în vigoare.

Va asteptam cu drag!