Mărțișoare dulci pentru doamnele și domnișoarele din Dumbrăveni.

În locul unui mărţişor clasic, de prins în piept ori de purtat la mână, copiii ocrotiți în cadrul Modulelor de Tip Familial din Dumbrăveni, s-au gândit la mărțișoare numai bune de savurat. În prima zi a celui mai frumos anotimp, cu totii au fost parca mai zambitori și mai nerăbdători.

Sub îndrumarea doamnelor educator, tinerii ocrotiți în cadrul centrului au lucrat cu multă dăruire mărţişoare fragede şi aromate, decorate cu migală şi talent, pentru a le aduce primăvara… pe cerul gurii.

Însoțiti de șefa centrului, doamna Andreea Costin, tinerii au readus primăvara în sufletele  doamnelor și domnișoarelor din comunitate, ca simbol al recunoștinței față de rolul lor de mame, soții și bunici. Bucuria şi surpriza s-au putut citi pe chipurile femeilor, care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, dulciurile şi urările de bine.

Şi dacă de frământat şi copt micile fursecuri n-a fost greu pentru tinerii patiseri, decoratul fiecărui mărţişor a cerut migală şi timp. Însă a meritat cu prisosinţă!

Mulţi dintre noi căutam alternative inedite, când vrem să facem un dar unei persoane speciale, așadar prin gestul acestora, doamnele din comunitate au aflat ce gust minunat are primăvara!

Dorim la rândul nostru, tuturor doamnelor și domnișoarelor, o primăvară plină de culoare, lumină și căldură!