Libertate și responsabilitate. Alege viața!

Tinerii de la Centrul de Asistență și Sprijin Focșani au participat recent la o serată emoționantă și plină de învățăminte.

 

O seară în compania prietenilor dragi
Colega noastră, Adina Lăscan, însoțită de invitații speciali, doamna doctor Larisa Renatta Popescu și părintele Dan Lucretiu Pătrășcanu, au avut bucuria și plăcerea să fie prezenți alături de tineri. Evenimentul a inclus vizionarea filmului „Prinsă în capcană”, o poveste emoționantă care explorează consecințele alegerilor greșite.

Despre libertate și responsabilitate
Părintele Dan Lucretiu Pătrășcanu ne-a oferit o perspectivă profundă asupra învățăturii de credință ortodoxe despre libertate și responsabilitate. Am învățat că libertatea nu este un privilegiu nelimitat, ci vine la pachet cu o mare responsabilitate pentru faptele noastre. Am avut parte de o prezentare memorabilă despre învățăturile de credință ortodoxe, realizată cu multă înțelepciune.

Pericolele alegerilor greșite
Doamna doctor Larisa Renatta Popescu ne-a vorbit despre pericolele la adresa sănătății și chiar a vieții noastre prin alegerile greșite pe care le facem. Am aflat despre importanța stabilirii unor relații statornice, monitorizarea permanentă a stării de sănătate, dar și despre importanța unui stil de viață sănătos.

O lună dedicată vieții
Acest eveniment a fost organizat de Centrul socio-cultural pentru tineri „Sfântul Stelian” al Parohiei Sfântul Gheorghe Sud Focșani în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea în cadrul „Martie – luna pentru viață” 2024.

Alege viață!
Fiecare zi este o nouă șansă de a face alegeri corecte și de a ne construi un viitor mai bun. Alegeți libertatea, dar nu uitați niciodată de responsabilitatea care vine odată cu ea. Alegeți viața!

 

 

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Dănuț ȘTEFAN