Specialiști din cadrul DGASPC VRANCEA premiați în cadrul Galei ”MAMA”

„Gala Mama” este un un eveniment organizat de Consiliul Tinerilor Instituționalizați, o echipă de tineri inimoși care au simțit cum este să trăiești fără grija unor părinți și care încearcă din răsputeri să ofere copiilor liniștea și armonia unei familii.

„Gala Mama” este o gală unde copiii instituționalizați pot să-și exprime respectul și recunoștința față de cei pe care îi consideră familia lor. Duminică, 8 martie, la Teatrul Evreiesc din București, a avut loc evenimentul dedicat tuturor profesioniștilor care lucreză cu copiii și tinerii instituționalizați. Copiii au format comisii speciale și au votat persoanele de care au prins cel mai mare drag și care i-au ajutat cel mai mult în drumul lor din viață de până acum. Fie că vorbim despre asistenți sociali, educatori, psihologi sau chiar șefi de centre sau de instituții, ei sunt cei care înseamnă „familie” pentru copiii instituționalizați din județul Vrancea.

În cadrul galei au fost nominalizați specialiști din cadrul DGASPC Vrancea obținând premii la șase categorii:

Premiul pentru instituția anului  – Premiul III D.G.A.S.P.C. Vrancea;

Cel mai bun asistent social           –  Premiul II  dna. Cecilia Istrate;

Cel mai ascultător psiholog          –  Premiul II  dna. Florentina Enache;

Cel mai bun educator                     –  Premiul III dna.  Livia Spoială;

Cel mai bun manager de centru   – Premiul I dna. Lovin Mihaela;

Cel mai bun manager de caz         – Premiul II dra. Cârjan Ana-Maria.

Apreciem aceste premii ca fiind cea mai mare formă de recunoaștere, având în vedere faptul că nominalizările au fost făcute, cu cea mai mare discreție, de către copiii ocrotiți în cadrul Centrului de Asistență și Sprijin Focșani.

Director General,                                                                                               Purtător de Cuvânt

Daniela NICOLAŞ                                                                                                  Adina Lăscan