Școala de Fotografie continuă în centrele din subordinea DGASPC Vrancea.

Duminică, 23.01.2020, la Modulele de Tip Familial din Panciu s-a desfășurat al doilea workshop de fotografie susținut de Marius Florescu. Acestă întâlnire se încadrează în programul ”Școala de fotografie”, program derulat în beneficiul tinerilor ocrotiți în sistemul de protecție a copilului.

În cadrul acestui workshop, tinerii participanți vor primi teme și vor realiza fotografii, urmând ca mai apoi acestea să fie prezentate în cadrul unei expoziții ce va reuni toate lucrările realizate pe parcursul întregului curs.

Fotografia începe de cele mai multe ori ca un hobby, iar acest curs vizează stimularea laturii artistice a participanților, astfel încât, prin intermediul fotografiei, aceștia să își poată transmite emoțiile, să fie mereu atenți, să privească în jur, să observe şi să își dai seama de lucrurile de lângă ei.

Într-un domeniu atat de vast precum fotografia, perseverenta, rabdarea, pasiunea, implicarea sunt importante, iar flexibilitatea si comunicarea sunt indispensabile pentru a putea fi considerat într-adevar un fotograf profesionist. Din acest motiv sperăm ca aceste întâlniri să deshidă noi orizonturi, astfel încât tinerii să fie mai conștienți de importanța reflecției și a rezultatelelor proiectului lor, manifestând recunoștință și apreciere pentru munca în echipă și pentru dezvoltarea potențialului lor în cadrul societății.