DGASPC Vrancea organizează workshop-ul ’Corpul nu uită’

Centrul Comunitar de Servicii Copii cu Dizabilități Focșani din cadrul DGASPC Vrancea organizează workshop-ul ’Corpul nu uită – Vindecarea traumelor profunde din inconștient’ condus de psiholog-psihoterapeut Daniela Șandru, eveniment ce va avea loc în data de 23.02.2024, începând cu ora 13:00.

Corpul uman este o carte deschisă a amintirilor și trăirilor noastre, păstrând în adâncurile sale istoria noastră, uneori uitată de noi. Suferințele și traumele din copilăria timpurie, din viața intrauterină sau chiar din istoria părinților și strămoșilor noștri pot fi imprimate în structurile profunde ale corpului nostru, resimțindu-se și afectându-ne în diverse moduri pe parcursul vieții. Pentru a aduce în lumină aceste aspecte importante și pentru a oferi comunității noastre instrumentele necesare pentru înțelegerea și vindecarea propriei istorii corporale, DGASPC Vrancea organizează workshop-ul ‘Corpul nu uită’, susținut de către psiholog-psihoterapeut Daniela Șandru.

Acest workshop se va concentra pe identificarea și înțelegerea originilor suferințelor personale, precum și a tiparelor inconștiente care ne influențează deciziile și comportamentele. Prin sesiuni interactive și discuții profunde, participanții vor avea ocazia să exploreze și să elucideze povestea propriilor lor corpuri și să învețe cum să iasă din cercul repetițiilor negative pentru a-și restabili sănătatea și controlul asupra propriei vieți.

Workshop-ul ‘Corpul nu uită’ vine în întâmpinarea nevoilor comunității noastre de a înțelege și de a face față traumelor și suferințelor personale. Ne dorim ca acest eveniment să ofere oportunitatea participanților de a găsi claritate și vindecare în propria lor călătorie către sănătate și bunăstare. Suntem încântați să oferim această oportunitate valoroasă comunității noastre și suntem dedicați în continuare să sprijinim sănătatea și bunăstarea tuturor locuitorilor județului Vrancea.

Detalii despre workshop
Titlu: Corpul nu uită
Organizator: D.G.A.S.P.C. Vrancea
Susținut de: psiholog-psihoterapeut Daniela Șandru
Data: 23.02.2024, de la ora 13:00
Locație: Centrul Comunitar de Servicii Copii cu Dizabilități Focșani, Str. 8 Martie nr. 1

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Dănuț ȘTEFAN