Comunicat – Sesizare Inspectoratul Judetean de Politie

Astăzi, 04.11.2021, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea a formulat un denunț în atenția Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Acesta vizează faptul că un cetățean care a transmis instituției noastre o petiție prin corespondență, a introdus între documentele specifice și o sumă de bani.

Conducerea DGASPC Vrancea califică aceste fapte ca fiind inacceptabile și va manifesta toleranță zero față de mită, corupție, trafic de influență sau orice altă ilegalitate, apelând la sprijinul organelor de anchetă ori de câte ori situația va impune acest lucru.

Încrederea în instituţiile statului nu poate fi construită decât prin corectitudinea serviciilor şi a integrităţii personalului, așadar informăm pe această cale cu privire la raspunderea pe care o poartă cetățenii care apelează la astfel de practici.  Prioritatea noastră este aceea de a oferi servicii eficiente, calitative, accesibile și transparente tuturor cetățenilor, condamnând ferm astfel de practici ilegale.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea va acționa permanent în vederea prevenirii, combaterii şi sancţionării infracţiunilor de corupţie, pentru a contribui astfel la crearea unui sector public funcţional, transparent şi integru.

                                                                                             Purtător de cuvât

                                                                                                  Adina Lăscan