Noul sediu pentru Direcţia Protecţia Persoanelor cu Dizabilităţi şi alte Persoane Vulnerabile

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea anunță că începând de marți, 25 ianuarie, serviciile ce asigură protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, precum Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, Serviciul Evidență şi Plată Prestaţii Sociale, Comisia de Evaluare și Serviciul Management de Caz pentru Persoane Adulte, îşi vor desfăşura activitatea într-o nouă locație, situată în Focșani, pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 3.

Direcția pentru Protecția Persoanelor cu Dizabilități și-a defășurat anterior activitatea în strada Cuza-Vodă, nr 56, vechiul sediu urmând a intra într-un amplu proces de reabilitare în cadrul proiectului proiectul „Reabilitare energetică și lucrări conexe, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Municipiul Focșani, județul Vrancea”, derulat de Consiliul Județean Vrancea.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reabilitarea energetică și realizarea unor lucrări conexe pentru clădirea în care funcționează DGASPC Vrancea, prin aplicarea unor măsuri de creștere a eficienței energetice în vederea reducerii consumului de energie primară și a emisiilor de CO2, asigurând totodată îmbunătățirea confortului, sănătății și siguranței persoanelor și personalului care beneficiază de aceste servicii. Termenul de finalizare a proiectului de reabilitare este 31.12.2022.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente sau disfuncționalităților ce pot apărea în această situație şi vă mulţumim pentru înţelegere.