Excursie in Bucuresti de Craciun

Nouăsprezece copii, beneficiari ai unei măsuri de protecţie specială, respectiv plasament în sistem rezidenţial la Module Familiale Mărășești din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea au efectuat o excursie la București în perioada 14-17 decembrie.

Copiii, însoțiți de personal specializat au avut astfel posibilitatea de a pătrunde în tainele obiectivelor culturale de interes ale municipiului București.

Aceasta incursiune în istorie a fost posibilă cu sprijinul unor oameni cu suflet mare, printre care se numără și reprezentanţii, Fundației ANA. Aceștia au  asigurat cazarea cu mic dejun a grupului de excursioniști la hotel Duke Armeneasca- București.

Turul de vizitare al Palatului Parlamentului, a târgului de Crăciun „Bucharest Christmas Market” din Piața Unversității, și a observatorului astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, au reprezentat momente de neuitat, aducând multă bucurie în sufletele celor mici.  Pe lânga acestea copiii împreună cu coordonatorii lor au vizionat piesa „Soț de vânzare”, și s-au bucurat de magia gheții la patinoarul Cotroceni on Ice din Cotroceni Mall.

Astfel, sărbătorile de iarnă din acest an au fost unele de neuitat, prin vizitarea acestor locuri încărcate de cultură și istorie s-a reușit atât implicarea activă a copiilor şi canalizarea energiei acestora spre o educaţie de valoare cât şi promovarea valorilor culturale şi spirituale ale poporului român.

Mulţumim tuturor celor ce au fost alături de copiii noștri şi le-au transormat sărbătorile în amintiri de neuitat!  Dorim tuturor Sărbători Binecuvâtate, pline de lumină și bucurii!