Cadouri de Craciun DGASPC Vrancea

  • Încet-încet, sărbătorile de iarnă se apropie şi ce poate fi mai frumos decât să dăruieşti speranță, iubire, cadouri şi bucurie celor din jur.

  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)  Vrancea vrea ca în acestă periodă, a Sărbătorilor de Iarnă, zâmbetul  să fie prezent nu doar pe chipul copiilor și a persoanelor instituţionalizate din centrele pe care le coordonează, ci și pe chipul copiilor mai puțin norocoși din comunitate.

Pentru că stim cât de greu le este familiilor numeroase, dar cu posibilități materiale restânse, să lupte pentru bunăstarea copiilor, am pornit la drum, cu inimile deschise, pentru a aduce alinare celor mai puțin norocoși.

Cu toate că trăiesc în condiții grele, din familiile lor nu lipsește speranța și  credința din suflete care îi ajută să treacă mai ușor peste necazuri.

La rândul lor copiii ne-au răsplătit cu râsete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea  credinței, a educaţiei și a cinstei.

Un zâmbet, o vorbă bună, o strângere de mână şi un mic cadou sunt uneori  suficiente pentru ca unii copii mai puţin norocoşi să se simtă iubiţi şi să creadă în continuare în minunile pe care le poate face Crăciunul.

                                  Director General,                                                            

                                  Daniela NICOLAŞ                                                                                                                            Purtător de Cuvânt,

                                                                                                                                                                                                        Adina Lăscan