DGASPC Vrancea anunță probleme temporare cu website-ul oficial

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea (DGASPC Vrancea) aduce la cunoștința publicului faptul că website-ul oficial al instituției (https://asistentasocialavn.ro) experimentează probleme tehnice.

 

Drept urmare, comunicările oficiale ale DGASPC Vrancea vor fi temporar realizate doar prin intermediul avizierelor din incinta instituției și a direcțiilor subordonate, telefonic, precum și pe pagina oficială de Facebook a instituției https://www.facebook.com/dgaspcvn. Vă stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri sau întrebări, ne puteți contacta la numărul 0237/230.789, pe fax la numărul 0237/230.788 ori la dresa de email dgaspcvn@yahoo.com.

Specialiștii noștri lucrează intens la remedierea acestor probleme tehnice și, în paralel, la dezvoltarea unui nou website. Acest nou website va fi lansat în curând și va oferi utilizatorilor noștri o experiență online îmbunătățită, cu funcționalități moderne și o navigare mai ușoară. Ne propunem să asigurăm accesul rapid și eficient la toate informațiile și serviciile oferite de DGASPC Vrancea.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate de această situație temporară și vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și răbdare. Vă asigurăm că depunem toate eforturile necesare pentru a reveni la normal cât mai curând posibil.

Contact DGASPC Vrancea
Adresa: Bd. Garii Nr.13, Focșani, jud. Vrancea
Program de funcționare: Luni – Joi 08:00 – 16:30, Vineri 08:30 – 14:00
Telefon: 0237/230.789
Fax: 0237/230.788
Email: dgaspcvn@yahoo.com / office@dgaspcvn.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/dgaspcvn

 

 

 

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Dănuț ȘTEFAN