COMUNICAT • Copiii ocrotiți în structurile DGASPC Vrancea- ”Detectivi pe urmele Toamnei”.

               Copiii ocrotiți în cadrul Modulelor Familiale pentru Copii cu Dizabilitati Focsani, Serviciul Management de Caz pentru Protecție de Tip Rezidențial, si-au dorit sa fie „Detectivi pe urmele Toamnei„,  drept pentru care au pus în bagaj veselia, energia, voia bună și  au pornit în aventura lor împreună cu alți copii și personalul din cadrul Modulelor  Familiale Copii cu Nevoi Medicale Speciale Focșani.

Și pentru că toamna a lăsat multe semne în drumul ei, au găsit-o repede: îi aștepta cuminte la marginea pădurii. Au pășit așadar cu bucurie pe covorul colorat al frunzișului din pădure, unde s-au simțit ca la ei acasă.  S-au înveselit sărind printre frunzele jucăușe, s-au cățărat prin ramurile mai joase ale copacilor, s-au rostogolit pe covorul de mușchi și frunze și au căutat comorile toamnei prin toată pădurea.

         Alergatul și cățăratul au fost principalele atracții pentru băieți, în timp ce fetițele, ca de obicei visând să fie prințese, și-au făcut coronițe din frunze colorate, ghirlande și buchete de frunze.

         Spre finalul aventurii lor în pădurea din ținutul toamnei, într-o atmosferă de exuberanță și camaraderie, copiii s-au întrecut într-un autentic spectacol de cântece și poezii dedicate anotimpului.

         Cu siguranță pădurii îi va lipsi voioșia copiilor și ii va aștepta iarăși ca să-i descopere comorile și se bucure de frumusețile ei.

Purtător de Cuvânt

Adina Lăscan